MUĞLA / MENTEŞE - Kafaca 100.Yıl Ortaokulu

Nis

STEM (Science (Fen Bilimleri), Technology (Teknoloji), Engineering (Mühendislik) ve Mathematics (Matematik) projesi kapsamında yapılan kompost kompost projesi.

Mrt

Bayrağımın Altında Ne Var ? projesi kapsamında kardeş okulumuz TOKAT/ERBAA İstiklal Ortaokulu adına öğrencilerimizle birlikte okul bahçemize fidan diktik.

Mrt

Kafaca Mahallesinde Ada Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübünün düzenlediği bisiklet etkinliğine öğrencilerimiz ile katıldık.Okulumuz öğrencilerinden bazılarına bisiklet hediye eden kulüp üyeleri okulumuz için de kitap bağışında bulundu.Etkinlikten çok keyif alan öğrencilerimiz gün boyu aktif olarak bisiklet kullandılar.Okulumuz ve öğrencilerimiz adına kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Sivil Savunma Kulübü Öğretmeni Uğur ÖZHAN ve öğrencilerinin hazırladığı programı ilgiyle izlendi.Programın ardından yapılan tatbikatlarda öğrenciler olası felaketler anında neler yapacağını öğrendi.

Mrt

Okulumuzun yeni kurulan Atletizm Takımı ilk yarışmasına katıldı.Ula ilçesinde düzenlenen Muğla Okul Sporları Kros il birinciliği müsabakalarında okulumuzu temsil eden öğrencilerimiz büyük  heyecan ve mutluluk yaşadı.

Mrt

Okulumuzun Hokey Takımını ziyaret eden Hokey Milli Takım Antrenörü Serkan ŞEN öğrencilerimize Hokey ile ilgili kısa bilgi verdi.Bu yıl okul sporları müsabakalarında okulumuzu temsil edecek olan takımımıza başarılar diledi.Okulumuza hokey stickleri hediye etti.

Şbt

Bayrağımın Altında Ne Var projesi kapsamında okulumuz öğrencileri ile Geleneksel Türk Sanatlarından Ebru Sanatını öğrendik.Öğrenciler etkinlikleri yaparken büyük keyif aldılar.Yapılan çalışmalar görsel sanatlar panomuzda sergilendi.