MUĞLA / MENTEŞE - Kafaca 100.Yıl Ortaokulu

Etiket Sonuçları: Kafaca

Nis

STEM (Science (Fen Bilimleri), Technology (Teknoloji), Engineering (Mühendislik) ve Mathematics (Matematik) projesi kapsamında yapılan kompost kompost projesi.

Mrt

Bayrağımın Altında Ne Var ? projesi kapsamında kardeş okulumuz TOKAT/ERBAA İstiklal Ortaokulu adına öğrencilerimizle birlikte okul bahçemize fidan diktik.

Mrt

Okulumuz Sivil Savunma Kulübü Öğretmeni Uğur ÖZHAN ve öğrencilerinin hazırladığı programı ilgiyle izlendi.Programın ardından yapılan tatbikatlarda öğrenciler olası felaketler anında neler yapacağını öğrendi.

Şbt

Bayrağımın Altında Ne Var projesi kapsamında okulumuz öğrencileri ile Geleneksel Türk Sanatlarından Ebru Sanatını öğrendik.Öğrenciler etkinlikleri yaparken büyük keyif aldılar.Yapılan çalışmalar görsel sanatlar panomuzda sergilendi.